Velkommen
Kranio-sakral terapi
Ryg- og nakkebehandling
Afstressningsbehandling
Barn/baby behandling
Priser
Kontakt

Ryg- og nakkebehandling

Fordi vi slår os eller sidder forkert
Livet igennem slår vi os. Knalder hoveder i skabslågen. Sætter os ved siden af stolen. Falder på trappen. Vi bliver påkørt på cyklen, knallerten eller i gokarten. Eller i den "rigtige" bil, og får et piskesmæld. Mindre uheld, men ofte med store følgevirkninger.

Når vi slår os, gør det ondt. Men, der sker noget andet, som er værre. Kroppen forskrækkes og spændes op. Membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænser den bevægelighed, der er helt afgørende for hjernens funktioner.

Følgerne kan være omfattende:

- Stress eller psykiske problemer
- Hovedpine og migræne
- Fordøjelsesbesvær
- Svigtende koncentration
- Indlæringsproblemer
- Smerter i nakke, ryg og lænd

Livet igennem opbygger vi også dårlige vaner. Vi sidder på arbejdspladsen eller i bilen på en måde, der belaster kroppen og giver smertefulde spændinger.

Når vi sidder forkert presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, der begrænser blodtilførslen til hjernen. Det føles ofte, som en "vattet" fornemmelse i hovedet, ukoncentration og træthed i hele kroppen.

Kranio-Sakral Terapien kan lette eller fjerne mange besværligheder efter slag, stød og forkerte siddestillinger - og typisk ved at forbedre blodtilførslen til hjernen.